Un ex d’ICV encapçalarà la llista de CDC i ERC

L'ex eurodiputat Raül Romeva serà el número u, Forcadell, la dos i Muriel Casals, la tres
Título de la imagen
Título de la imagen

L’ex eurodiputat d’Iniciativa per Catalunya, Raül Romeva, encapçalarà la llista que han pactat Convergència Democràtica i Esquerra Republicana amb les tres entitats civils independentistes de cara a les eleccions plebiscitàries del 27-S. L’ex presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Carme Forcadell, serà la número dos i la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, ocuparà el tercer lloc. Els número quatre i cinc, seran per al president Mas i Oriol Junqueras.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides