Les tres ILPs del Parlament i la Marea Blanca conflueixen

Els promotors anuncien tres grans marxes i una concentració a la plaça Catalunya
Presentació de les ILPs en marxa
Presentació de les ILPs en marxa

Els promotors de les tres Iniciatives Legislatives Populars que han començat la tramitació al Parlament per esdevenir lleis, juntament amb representants de la Marea Blanca de la sanitat, han presentat aquest dimarts l’acció conjunta que preparen pel 18 i 19 de setembre, que consistirà en tres marxes a peu des del Maresme, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental, i la confluència a plaça Catalunya de Barcelona.

“Es tracta que tots els col·lectius estiguem junts per fer sentir les nostres reivindicacions per donar un toc d’atenció al Govern”, ha explicat un portaveu dels iaioflautes, que també se sumen a l’acció, que es pot seguir a les xarxes amb l’etiqueta @ILPsenmarxa.

La ILP per una renda garantida, que el Govern no compleix tot i ser reconeguda per l’Estatut d’Autonomia, “acabaria amb la gana i la xacra de 200.000 persones que viuen per sota del llindar de la pobresa”.

La ILP Habitatge, que proporciona un sostre i els subministraments necessaris “per garantir la dignitat de les persones”, ha explicat Aurora, de la PAH. La Iniciativa es tramita d’urgència al Parlament i s’aprovarà, després que s’hagin negociat les esmenes, la setmana vinent.

La ILP Educació, per un nou sistema educatiu públic, universal, laic i democràtic, tot just inicia la tramitació parlamentària i gairebé segur s’acabarà votant la propera legislatura.

I la Marea Blanca, en defensa de la sanitat pública catalana.

L’objectiu, han explicat els portaveus durant la presentació, de les marxes i la concentració a la plaça Catalunya és “posar a l’agenda política” les reivindicacions que compten amb un suport ampli de la ciutadania “per fer veure als polítics en temps d’eleccions que és el poble qui mana!“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides