El jutge evita que un testimoni embruti Laporta la setmana de les eleccions

L'exdetectiu de Método 3 Julián Peribáñez havia de declarar aquest dilluns, però ho farà més endavant
j laporta
j laporta

En la recta final de la carrera a la presidència del FC Barcelona, el jutge que s’encarrega del cas dels espionatges de l’agència Método 3 pagats pel club blaugrana, reobert recentment, ha estalviat Joan Laporta, candidat que ara per ara no és favorit a presidir la llotja del Camp Nou, el fet d’haver de sentir un testimoni que molt probablement l’hauria deixat en evidència.

Aquest dilluns havia de declarar al Jutjat d’instrucció n. 24 de Barcelona Julián Peribáñez, exdetectiu de Método 3 i autor de molts dels informes encarregats per l’entitat blaugrana durant la presidència de Laporta, però el jutge ha acceptat ajornar aquesta compareixença a petició de Joan Oliver, qui fou director general amb Laporta i està imputat en el cas. Oliver, per cert, serà novament director general si el seu íntim amic Joan Laporta torna a esdevenir president.

La decisió s’ha justificat amb l’argument de no interferir en les eleccions del Barça, que tenen, en qualsevol cas, com a favorit Josep Maria Bartomeu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides