Toni Castellà, al servei d’Artur Mas

Demòcrates de Catalunya veu prioritari l'acord, però vol la llista unitària amb polítics, com el president
Antoni Castellà
Antoni Castellà

L’endemà de la presentació de Demòcrates de Catalunya, el partit sorgit de la plataforma Hereus UDC 1931 integrat pels independentistes d’Unió, les paraules d’Antoni Castellà, un dels seus principals impulsors, han confirmat la disposició de la nova formació a fer costat el president Artur Mas, en la línia prevista i indicada aquest diumenge per Núria de Gispert.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Castellà s’ha mostrat partidari de bastir una llista unitària independentista el 27-S on no hi faltin els polítics, com proposa Mas. El cap visible dels democristians independentistes ha remarcat, això sí, que l’acord és prioritari: “la idea sobretot és sortir amb acord. El desastre absolut seria acabar aquest procés sense acord”.

El següent pas de Demòcrates de Catalunya, que tindrà “voluntaris” i no “militants”, segons va anunciar Castellà, és participar en les negociacions sobre la llista del 27-S. Una gestora del nou partit es reuneix aquest dilluns per acordar la incorporació del i la tria d’un representant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides