Unió també peta al Vallès Occidental i el Garraf

Es dissolen cinc executives democristianes les darreres hores
Ramon Espadaler, líder d'Unió.
Ramon Espadaler, líder d'Unió.

Després de les dissolucions de les Executives intercomarcals d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a la ciutat de Barcelona i les Terres de l’Ebre, i la de la comarcal del Berguedà, la cúpula d’UDC al Vallès Occidental ha anunciat que ha pres la mateixa decisió basant-se en arguments -i comunicats- molt semblants i exhortant també a la refundació del partit. A més, la gestora del Garraf també s’ha dissolt després que dimitís un 84% dels seus membres.

Hereus UDC 1931, la plataforma del sector independentista d’UDC que decideix aquest diumenge si es constitueix en partit polític, ha comunicat aquest dimecres al vespre la decisió de la majoria dels integrants de la cúpula dels democristians al Vallès Occidental, contraris al posicionament de la direcció d’UDC pel que fa a la independència.

De moment, s’han dissolt dues intercomarcals aquesta setmana. Unió en totalitza sis: Barcelona Ciutat, Barcelona Comarques, Camp de Tarragona, Comarques Gironines, Lleida i Terres de l’Ebre. Al Berguedà, s’ha constituït una gestora comarcal provisional d’Hereus UDC 1931.

L’executiva nacional d’Unió, per la seva part, ha anunciat el nomenament d’una gestora provisional que es farà càrrec dels òrgans dissolts fins que una assemblea de la formació esculli una nova executiva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides