El BBVA ja té decidit aniquilar Catalunya Banc

La 'liquidadora' De Angelis acomiadarà 2.000 empleats de CX i entre 5.000 i 6.000 treballadors de la seva entitat
donna de angelis bbva
donna de angelis bbva

El BBVA vol donar embranzida al departament de banca digital i ha remodelat la seva cúpula amb directius experts en aquesta àrea amb l’objectiu d’estalviar-se diners. El fitxatge més important és Donna De Angelis, responsable de Talent&Cultura. És consultora independent especialista en Efectivitat Organitzativa i prové de Publicis Groupe, VivaKi, on va ser vicepresidenta executiva del Negoci Global de Talent i Transformació.

Hi ha hagut més nomenaments com el de Ricardo Moreno, nou responsable de Engineering, Rafael Salinas, responsable de riscos, Jeff Dennes, desenvolupament de negocis, o Mark Jamison, director de Customer Solutions, segons el diari ‘Expansion’.

Fonts de l’entitat han explicat a EL TRINGLE que De Angelis ha assumit el rol de ‘liquidadora’ i que és l’encarregada de gestionar l’Expedient de Regulació d’Ocupació que vol fer fora 2.000 treballadors de Catalunya Banc (CX), l’entitat rescatada amb 12.000 milions provinents de fons públics que el Govern ja ha donat per perduts i que recentment ha comprat el BBVA per 1.180 milions.

Els treballadors de l’antiga caixa catalana, que té uns 4.500 empleats dels 9.100 que tenia abans del primer dels dos EROs que ja han patit, han sortit al carrer per protestar contra d’aquesta tercera retallada de llocs de treball. Les fonts consultades per aquest diari asseguren que, malgrat les protestes i les negociacions, la decisió de De Angelis està presa i no té marxa enrere. La ‘liquidadora’ té previst ‘carregar-se’ 2.000 treballadors de CX i entre 5.000 i 6.000 del BBVA.

Aquestes previsions fan que sigui impossible que l’entitat que presideix Francisco González escolti les reivindicacions dels treballadors de CX, que demanen al BBVA que redueixi la xifra de l’ERO i que algunes de les baixes es cobreixin amb prejubilacions al mateix banc. La propera reunió entre les parts és el 15 de juliol.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari