Unió es dissol a Barcelona ciutat i a les Terres de l’Ebre

Ambdues intercomarcals fan costat a Artur Mas i aposten per refundar UDC
Duran Lleida 2011
Duran Lleida 2011

Les executives intercomarcals d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Barcelona i a les Terres de l’Ebre, partidàries del 27-S plebiscitari i del president Artur Mas, han acordat per majoria dissoldre’s i apostar per refundar la formació en un nou partit que sumi per una majoria sobiranista al Parlament.

En comunicats pastats divulgats per aquestes intercomarcals i per Hereus UDC 1931, la plataforma sobiranista d’Unió i contrària a la línia oficial del partit sobre el ‘procés’, conviden els militants actuals d’UDC, aquells que han abandonat el partit els darrers anys i aquells que volen un projecte democristià i independentista a la refundació.

Les cúpules d’aquestes intercomarcals no reconeixen l’actual direcció d’Unió com a representativa del parer de la majoria del partit.

Aquest diumenge, els adherits a Hereus UDC 1931 decidiran si aquesta plataforma esdevé un nou partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides