Colau ‘passa’ de la Barcelona ‘pija’

L'alcaldessa visita la Roquetes Fashion Week però no la 080
colau alcaldessa
colau alcaldessa

Les prioritats i el ‘discurs’ de l’Ajuntament de Barcelona han canviat arran del nomenament d’Ada Colau com a alcaldessa i s’han desmarcat del model de Xavier Trias. De la mateixa manera, l’agenda de la màxima autoritat del consistori no té massa a veure amb les dels seus antecessors.

En donen fe els més selectes representants dels sectors de la moda i l’hostaleria amb interessos a la capital catalana. Segons recull Economia Digital, estan emprenyats perquè Colau els ignora i s’estima més visitar esdeveniments alternatius.

L’alcaldessa, en concret, no va acudir al 080 Barcelona Fashion, principal esdeveniment de promoció dels creadors de moda, però va assistir a la Roquetes Fashion Week, organitzada pel teixit associatiu de Nou Barris i vinculada a l’impuls dels tallers de costura autogestionats.

Els hostalers, per la seva part, no només treuen foc pels queixals per la moratòria municipal que suspèn durant un any les concessions de tota mena de llicències d’allotjament turístic a Barcelona. Es queixen que l’alcaldessa ha ignorat les inauguracions de les terrasses d’estiu, que han tingut lloc des del juny. Trias i el socialista Jaume Collboni, per exemple, van visitar la de l’hotel Claris.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari