Gomis, imputada en el cas Innova, assumeix un escó al Congrés

Convergència no ho ha pogut evitar i rumia 'enviar-la' al Grup Mixt
gomis
gomis

L’elecció Jordi Jané com a conseller d’Interior, en substitució de Ramon Espadaler, tenia un efecte secundari que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) no ha estat capaç d’evitar.

L’escó que ocupava Jané al Congrés dels Diputats se’l queda Teresa Gomis, extinent d’alcalde de Reus, que és ‘la següent de la llista’ i que es troba imputada en dues peces separades del cas Innova, de presumpta corrupció en l’àmbit sanitari.

Tots els esforços convergents per fer que Gomis, número tres de CiU per Tarragona en les eleccions del 2011, abandonés la idea d’esdevenir parlamentària a Madrid van ser debades. Ni les reunions amb el secretari d’organització de CDC, Josep Rull ni la pressió pública exercida pel portaveu convergent al Congrés, Pere Macias, qui demanava Gomis que “reflexionés”, han funcionat.

Gomis ja ha formalitzat l’acta i aquest dimarts pren possessió de l’escó al Congrés, de manera que esdevé diputada plenament. El grup parlamentari convergent rumia si la rebutja o l’accepta en el seu si. Si la rebutja, passarà al Grup Mixt de la cambra i CDC, en comptes de deu diputats, en tindrà nou.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides