BTV desvincula Colau de l’eliminació de ‘La Rambla’

Bona part dels tertulians del programa, Aira, Vives o Colomines, defensaven Convergència
'La Rambla'
'La Rambla'

Convergència ha volgut treure profit de l’eliminació del programa ‘La Rambla’ de la graella de Barcelona Televisió. El partit que presideix Mas ha preguntat si la decisió té a veure amb les crítiques que els tertulians de l’espai televisiu proliferen a Ada Colau ha estat el motiu de la supressió. I tota la colla convergent, de seguida s’ha llençat a criticar la decisió que, com ha aclarit la direcció del mitjà barceloní, no correspon a l’alcaldessa.

Davant el rebombori creat per la notícia, BTV ha enviat un comunicat que explica que la gestió de la graella correspon únicament a l’ens, i afegeix la baixa audiència del programa per justificar-ne la desaparició: “Tot i que per a BTV les audiències no són un argument definitori per a la programació d’un espai, ‘La Rambla’ ha tingut sempre unes audiències discretes, molt per sota de la mitjana de la cadena, i molt per sota d’altres espais que s’emeten en la mateixa franja horària de prime time. Concretament, un 0’4% de quota a Barcelona durant la darrera temporada”.

El programa comptava amb tertulians de tots els colors polítics, però amb una majoria convergent, com Toni Aira, Josep Vives o Agustí Colomines.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari