Rull, sobre Duran: “El grup a Madrid no serà com era fins ara”

CDC enterra CiU "sense dramatismes" i enceta "un camí de no retorn"
rull divorci ciu
rull divorci ciu

“El projecte polític de la federació de Convergència i Unió s’ha acabat”, ha anunciat el coordinador general de CDC, Josep Rull, aquest dijous, com a conclusió de la reunió del comitè executiu del partit que va tenir lloc aquest dimecres per tractar la decisió d’Unió d’abandonar el Govern de la Generalitat.

Rull ha assenyalat que “és un camí de no retorn” que volen presentar “sense dramatismes” i que pretenen que la separació sigui “amistosa” i “endreçada”. Segons Convergència, CiU ha estat útil “en termes autonòmics”, però que ara és un instrument que “no té sentit”.

“El 27-S ha de servir per fer el referèndum que no ens han deixat fer”, ha explicat el dirigent convergent, que ha destacat, en aquest sentit, que CDC vol comparèixer amb una candidatura encapçalada per Artur Mas pel ‘sí-sí’, mentre que segons assenyala, l’opció d’UDC inclou, a més del ‘sí-sí’, altres respostes, i que cal “que els ciutadans puguin diferenciar” què voten el 27-S. “Defensarem coses diferents”, ha indicat sobre les distàncies que aprecia entre els projectes polítics dels dos partits.

Preguntat sobre el grup de CiU al Congrés dels Diputats, Rull ha respost que aquest divendres els representants es troben per posar al dia la seva situació i ha avançat que “el grup a Madrid no serà com fins ara”, una clara referència al líder d’Unió, Josep Antoni Duran Lleida i número u de la federació a la capital espanyola.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari