El cronista parlamentari de TV3 escomet Albano Dante

Martí diu que potser els seus orígens el "mantenen desorientat" pel que fa al sobiranisme
marti rigau tv3
marti rigau tv3

El cronista parlamentari de TV3 i director del programa Parlament, Josep Maria Martí Rigau, ha escomès a Twitter la posició del candidat de Podem el 27-S, el periodista de Cafè amb Llet Albano Dante Fachin, sobre el procés sobiranista.

“Albano Dante diu que el sobiranisme no convenç molts catalans… els seus orígens i inexperiència potser el mantenen desorientat”, ha etzibat Martí. Arran d’aquesta piulada, Fachin li ha demanat que expliqui a quins orígens es referia i el veterà periodista de TV3 ha aclarit que “Mai criticaria ningú per origen social, territorial, cultural… mai. Si no m’he explicat bé, ho sento.” Ha afegit que es referia a “Els orígens polítics”.

Quan Fachin, nascut a l’Argentina, li ha demanat que especifiqués aquests orígens polítics, Martí ha piulat que “Les actuacions a Cafè amb Llet penso que són molt més ideològiques que nacionals o d’altres aspectes. Aixi ho crec, amb tot el respecte”. També ha expressat que “A Catalunya, de sempre, l’eix social i l’eix nacional van sempre junts, cosa que no passa a altres països.”

Albano Dante Fachin havia dit recentment que la divisió entre independentistes i unionistes ofega la pluralitat catalana i havia rebutjat el lideratge de CiU.

Martí ha desenvolupat la seva llarga trajectòria en paral·lel a la de Convergència: en el passat es va alinear amb el pujolisme i ara tuiteja en defensa del ‘procés’.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari