L’Ajuntament retira l’acusació contra dos detinguts el 29-M

Els dos universitaris s'enfronten a penes de 8 anys de presó
Dani Ayyash i Ismael Benito
Dani Ayyash i Ismael Benito

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dimarts que es retira de l’acusació contra dos estudiants de la facultat de Física de la UB, Dani Ayyash i Ismael Benito, detinguts arran dels incidents registrats durant la vaga general del 29-M del 2012.

L’alcaldessa Ada Colau ha demanat als serveis jurídics que retirin l’acusació després d'”escoltar les mostres de suport als dos estudiants de Ciències manifestades tant per les administracions públiques com per les entitats socials”, informa l’Ajuntament mitjançant un comunicat. “Dels fets no es desprèn una autoria clara” i els estudiants es declaren “rotundament innocents” i no han acceptat en cap moment negociar la conformitat, indica la nota.

Els dos estudiants s’enfronten a penes superiors a 8 anys de presó.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari