El Suprem decideix dimarts si Alfon ingressa a presó

El jove afronta quatre anys de privació de llibertat
Marxa en suport a 'Alfon'
Marxa en suport a 'Alfon'

El Suprem decidirà dimarts vinent si Alfonso Fernández, Alfon, ingressa a presó, segons informació de ‘La Marea’. El jove del barri madrileny de Vallecas va ser condemnat a quatre anys de presó per tinença d’explosius durant la participació a la vaga general del 14 de novembre de 2012. El jove sempre ha negat les acusacions, que considera un “muntatge” policial.

La sentència considera provat que Alfon duia una bossa amb un “artefacte explosiu incendiari de fabricació casolana”. L’advocat del jove entén que no hi ha motius “ni en termes jurídics ni en termes absoluts” per condemnar-lo i que les úniques proves que té el jutge són els testimonis dels agents que el van detenir.

L’evolució del procés i les possibles accions per reclamar la llibertat del jove es poden seguir a través de la xarxa mitjançant l’etiqueta #AlfonLibertad16J.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari