Homs es pren Vox de conya

El partit d'ultradreta demana la Justícia que escorcolli el despatx del president Mas
homs 09 06 2015
homs 09 06 2015

“Quan ho he vist he pensat que era una broma. Hi ha gent que té molta xispa i li posa molt sentir de l’humor, cosa que s’ha de fer, però es veu que això no és cap broma i que és cert”, ha explicat el portaveu de la Generalitat, Francesc Homs, sobre la petició de Vox al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: aquest partit d’ultradreta vol que s’ordeni l’escorcoll del despatx del president Artur Mas a la recerca de la Declaració Unilateral d’Independència (DUI).

Homs ha ironitzat tot dient que el president de la Generalitat guarda al seu calaix els gripaus que s’empassa.

Si no entenen que són coses metafòriques, és sorprenent. Continuo pensant que és una broma, em costa d’entendre que algú ho hagi demanat de debò. És una cosa molt divertida”, ha explicat amb un somriure el conseller de la Presidència. Recentment, el president Mas havia explicat al Corriere della Sera que “si no hi ha cap altra opció, la DUI és allà esperant”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides