C’s promou una majoria alternativa per bloquejar Colau

Mejías adverteix que el consistori barceloní serà "molt feble"
Carina Mejías al Parlament
Carina Mejías al Parlament

La cap de llista de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Carina Mejías, considera que “es poden constituir majories alternatives” que permetin bloquejar les propostes que faci el govern de Barcelona en Comú, el qual adverteix que serà “molt feble”.

En declaracions a Btv, Mejías ha admès que “esperava com a mínim un gest” de Colau i que “tancar-se al diàleg és profundament antidemocràtic”. Ha lamentat també que “ara que Colau necessita suports, no li fa nosa” sumar-se als independentistes: “Suposo que pel poder es fa qualsevol cosa”, ha dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides