Daniel Fernández reconeix “l’estil particular” de Bustos

L'exnúmero 2 del PSC nega haver "abordat" l'alcaldessa de Montcada per un fitxatge
Daniel Fernández a la comissió Pujol
Daniel Fernández a la comissió Pujol

“El senyor Bustos podrà tenir un estil particular però no és un corrupte“, així ha defensat l’exsecretari d’Organització del PSC, Daniel Fernández, aquest dilluns a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció, Manel Bustos i, de retruc, a ell mateix per la condemna del TSJC per tràfic d’influències per “abordar persuasivament” l’alcaldessa de Montcada perquè modifiqués el criteri de l’empresa de selecció de personal per fitxar una exalt càrrec socialista del tripartit, Carmina Llumà. Malgrat la condemna, l’exnúmero dos del PSC ha dit que al judici va quedar demostrat que l’exalcalde de Sabadell no li va demanar res.

“Va influir per alterar el procés de selecció?”, li ha demanat el diputat Santi Rodríguez. “No”, ha contestat Fernández. “L’alcaldessa em va explicar que hi havia un problema de coordinació. És un currículum dels més potents que hi ha a Catalunya en temes d’urbanisme”, s’ha defensat. “Entendrà que si jo he d’escollir entre la qualificació d’una empresa externa i l’opinió d’un secretari d’organització del partit em refiï de la primera”, ha replicat Rodríguez.

“Un cop condemnat s’ha de mantenir amb el partit a les institucions? Perquè l’assessor de l’Àrea Metropolitana per part del PSC és el condemnat Paco Bustos“, ha demanat Isabel Vallet. “No crec que un imputat hagi de deixar les seves responsabilitats. Hi ha casos i casos. Al final serà molt difícil ser alcalde d’un poble”, ha contestat, sense respondre, Fernández.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari