Vilarrubí no sap de quants consells de govern ha estat membre

L'empresari es desentén dels negocis de Convergència i diu que no es presentarà a les eleccions del Barça
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol

L’home que va començar de xofer de l’expresident Pujol no recorda de quants consells d’administració ni de quants consells de govern de diferents empreses ha estat membre. “S’ha d’estar callat per poder obtenir la Creu de Sant Jordi?“, ha preguntat el diputat Carrizosa (C’s) a l’empresari Carles Vilarrubí, qui ha rebut la màxima distinció del Govern català i que aquest dilluns ha comparegut a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció.

“No sóc el paradigma d’empresari que hagi tingut relació amb l’Administració. Per això crec que no sóc la persona més indicada per tenir una opinió sobre això”, ha replicat Vilarrubí, amic de Jordi Pujol Soley, Pujol Ferrusola, Artur Mas, De la Rosa, Iñaki Urdangarín, Colón de Carvajal (Casa Reial), qui ha insistit que “mai” ha tingut relació amb empreses que tractin amb l’Administració, ni que siguin proveïdores d’instal·lacions.

Actualment és vicepresident del FC Barcelona, vicepresident de la banca d’inversions Rothschild, president de CVC Grup Consellers, president de Willis S&C i que forma part del consell d’administració de Fira Barcelona, Catalunya Comunicació, Oxer Sport, Grey Group i Madrid Horse Week. Ha format part de tantes empreses que aquest dilluns no ha sabut respondre si va formar part del Patronat de la fundació del Palau de la Música.

Vilarrubí ha negat pagar més de 300.000 a la família Pujol, però sí ha reconegut haver pagat dues factures de 10.000 euros a Pujol Ferrusola per buscar uns terrenys a Lleida i Girona per fer un circuit de salts d’hípica.

Sobre les seves amistats: amb Pujol Ferrusola, “de joves vam tenir un tracte que amb els anys, les circumstàncies familiars… a Mas, el conec de fa molts anys. A Jordi Vilajoana, el conec des que era publicista. Amb Felip Puig, havíem col·laborat professionalment. Vaig coincidir amb Mas a La Seda”.

“Vostè és el candidat de CDC per controlar el Barça?”
“Vostè és el candidat de Convergència Democràtica de Catalunya per controlar el Barça? Es presentarà a les eleccions del Club”, ha preguntat Santi Rodríguez, del PP. “No i no“. Ni és el candidat de CDC ni té previst presentar-se a les eleccions, segons ha contestat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides