Obscurantisme en el CAC

El seu gabinet de premsa amaga els vots particulars dels seus vocals
Roger Loppacher
Roger Loppacher

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) considera que la campanya institucional “Preparats”,  impulsada  pel govern, s’adequa tant a la Llei de publicitat institucional com a la de la comunicació audiovisual. Així ho ha comunicat als mitjans de comunicació i també ha explicat que el suport a la campanya va ser aprovat pel Ple del CAC amb tres vots a favor, dos en contra i una abstenció.

La nota que han rebut els mitjans de comunicació inclou les raons per les quals aquesta majoria ajustada de consellers ha avalat la campanya però es desentén de donar publicitat al vot particular presentat per la representant socialista, Carme Figueras.

Per compensar aquesta mancança, Carme Figueras ha hagut d’enviar personalment el seu posicionament a aquells periodistes que li ho han demanat. Al vot particular, la consellera del PSC recorda qüestions com que la Llei de comunicació audiovisual de Catalunya indica que la publicitat institucional “només pot tenir com objecte la informació sobre serveis públics”. I, conclou, lògicament, que la campanya “Preparats” no informa sobre cap servei públic.

El CAC no només és sectari i progovernamental pel que fa a les majories que determina el seu Ple, sinó que amplia el sectarisme al comportament del seu departament de premsa.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari