Coto (PP) s’encara a Fernàndez (CUP) al Parlament

"Estic orgullós de les meves abraçades, a vostè segur que no l'abraçaré", replica el cupaire
Fernàndez durant la moció
Fernàndez durant la moció

El diputat del PP, Sergio Santamaría, qui era alcaldable a Salt d’una llista que no ha tret cap regidor, ha rebut una pluja de crítiques dels representants de la resta de grups per presentar al Parlament, aquest dijous, una moció que exigeix les persones migrades aprendre les llengües del país, complir les lleis i pagar impostos.

Durant el torn del Grup Mixt per posicionar-se a favor o en contra de la moció, el diputat David Fernàndez ha interromput els seu argumentari per fer callar el diputat del PP, Jose Antonio Coto, que era a la filera del davant. “Senyor Coto calli que estic parlant jo, i sinó torni a P3”, ha etzibat el cupaire. Fernàndez ha dit sentit “fàstic personal” per la moció perquè “esmicola qualsevol rastre de l’ètica i la civilització”.

El PP ha perdut i la moció ha estat rebutjada per majoria àmplia. Però just abans de la votació, per al·lusions, Coto s’ha encarat a Fernàndez: “A mi cap producte de CiU em farà callar. A mi algú que s’abraça al fill polític de Pujol no em farà callar. Algú que s’abraça a un terrorista com Arnaldo Otegi no em farà callar. Vostè mai em farà callar”, ha cridat a l’hemicicle, i ha rebut un toc d’atenció de la presidenta De Gispert.

“Estic orgullós de les meves abraçades i a vostè segur que mai l’abraçaré”, ha conclòs l’incident Fernàndez.

Comunicat de SOS Racisme que desgrana la moció proposada pel PP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides