Quant val un menú al Celler de Can Roca?

El Celler de Can Roca
El Celler de Can Roca

Algunes guies gastronòmiques apunten que s’hi pot dinar o sopar a partir de 80 euros, però el preu mitjà està molt per sobre. El restaurant dels germans Roca ofereix dos menús als seus clients, un de més econòmic, amb cinc plats i dues postres, per 135 euros; i un altre de 170 euros amb 9 plats i dues postres. En el preu s’inclou l’IVA, però no les begudes, que es cobren a banda.

Segons expliquen els seus clients, el que costa més del restaurant dels germans Roca és reservar una taula perquè s’ha de demanar amb mesos d’antelació.

Des que han estat distingits com “el millor restaurant del món”, precisament per la revista anglesa Restaurant, encara tenen més demanda. Tots els mitjans de comunicació catalans es disputen aquests dies entrevistes amb algun dels tres germans: Joan, l’encarregat de la cuina; Josep, el geni de les postres; i Jordi, el sommelier.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides