Junqueras no imposa el full de ruta a Colau

El president d'ERC, partidari d'ajudar-la a governar Barcelona
Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

“Si Colau no firma el full de ruta, veurem la manera com ERC pot ajudar a governar Barcelona”. Amb aquestes paraules, el president d’ERC, Oriol Junqueras, ha posicionat el seu partit aquest dijous a TV3, l’endemà que Ada Colau, cap de llista de Barcelona en Comú i probable alcaldessa de Barcelona, hagi rebutjat la possibilitat de signar “fulls de ruta impropis”, en referència al pacte entre formacions sobiranistes.

Junqueras s’ha mostrat conciliador i amb voluntat de facilitar a Barcelona en Comú la governabilitat de la capital catalana: no descarta una entesa amb Colau a l’Ajuntament de Barcelona. Ha dit que prefereix sumar aliats en un procés que troba “imprescindible” i ha destacat el fet que Colau hagi expressat compromís amb el dret a decidir i amb el ‘procés’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides