Visita sorpresa de la UDEF a tres germans Pujol

Els agents s'emporten documentació de quatre empreses sobre comissions sospitoses
Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau
Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia (UDEF) s’han presentat aquest dimecres a primera hora del matí a les seus d’Iniciativas Marketing Inversiones i MT Tahat, societats amb seu a Barcelona, i a Hotel Xalet Bassibé i Bagernorte, ubicades a Viella.

La visita sorpresa, ordenada per l’Audiència Nacional, ha donat lloc a l’entrega de documentació sobre comissions rebudes el 2007 per tres fills de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Jordi jr., Josep i Oleguer, per suposades assessories en una operació immobiliària.

En concret, segons la resolució de l’Audiència que ha ordenat el requeriment dels documents, detallada per La Razón, els responsables d’aquestes societats han hagut de lliurar a la UDEF documentació justificativa sobre treballs efectuats per MT Tahat, de la qual és accionista Josep Pujol, i Drago Capital, de la qual en fou soci Oleguer, entre elles i amb Iniciatives Marketing, vinculada a Jordi jr., i a Bagernorte i Hotel Xalet Bassibé.

Era Val dels corruptes
L’edició número 1119 d’EL TRIANGLE, del passat 28 de maig, explica que el nou filó de la investigació que condueix el jutge Santiago Pedraz sobre els negocis d’Oleguer Pujol es troba a la Vall d’Aran.

L’empresari aranès José Manuel Sola, que controla Bagernorte i Hotel Xalet Bassibé, va fer tres pagaments a Jordi, Josep i Oleguer Pujol Ferrusola per un import conjunt de gairebé 115.000 euros, segons un informe inclòs al sumari que han filtrat El Mundo i La Razón. Aquestes transaccions fonamenten l’actuació d’aquest dimecres a Barcelona i Viella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides