Més pressió sobre el CAC

Li cau una querella i SCC es queixa perquè El Punt Avui TV no emet contingut de proximitat
Roger Loppacher
Roger Loppacher

Societat Civil Catalana (SCC) ha presentat aquest dimarts una queixa al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) perquè, segons indica, El Punt Avui TV no emet els continguts de proximitat que estipula la concessió de la seva llicència d’emissió.

SCC, que ha publicat un informe amb què denuncia que el CAC no ha fet cas de les seves dues darreres reclamacions, demana a aquest organisme que comprovi si El Punt Avui TV està complint amb aquest requisit allà on opera.

D’altra banda, l’empresa Ingest s’ha querellat contra els membres del regulador audiovisual català perquè troba que ha estat sancionada nou vegades per faltes que no va cometre, publica Vozpópuli.

El CAC va multar amb 650.000 eurosaquesta firma, que transporta senyal de televisió, pels continguts que emetia el canal d’un dels clients que havia contractat els seus serveis. Els membres del Consell, suposadament, no van trobar els amos de la cadena, per la qual cosa la sanció va recaure en l’intermediari, que s’havia negat a col·laborar en la localització dels responsables de les emissions objecte de sanció adduint que no hi estava legalment obligat i que tenia signat un compromís de confidencialitat amb el seu client.

Ingest, que no es responsabilitza dels continguts però s’ha vist perjudicada, troba que els membres del CAC van prevaricar i es van extralimitar en la seva resolució. Aquesta empresa va aconseguir que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declarés il·legal l’adjudicació de 37 llicències de TDT i els seus responsables creuen que els volen fer desaparèixer de Catalunya, segons publica el mateix digital.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides