Antich plega de ‘La Vanguardia’ demanant que no es menystingui el lector

L'exdirector del diari de Godó busca patrocinadors per un projecte digital
ign
ign

José Antich, que fou director de La Vanguardia entre el 2000 i el 2013 i exercia de ‘corresponsal diplomàtic’ a Paris d’ençà que fou substituït per Màrius Carol, plega definitivament del diari de Godó.

Antich pretén posar en marxa un nou mitjà digital i, segons ha pogut saber EL TRIANGLE, actualment està cercant suport publicitari que el faci viable.

El passat 1 de maig, Antich va publicar un article de comiat on explicava que estava de tornada a Barcelona i que culminava dient que “Los hechos, y no los relatos o las fic­ciones, acaban siempre despejando el camino de la verdad. Esto es todo, amigos. Hasta pronto”.

Carta de comiat
En la seva carta de comiat a La Vanguardia, Antich, un dels avaladors mediàtics del ‘procés’ sobiranista i del president Artur Mas, assegura que marxa “molt satisfet i molt feliç” i deixa el següent comentari: “Narrem la realitat i alhora som part de la realitat. Les dues coses son indestriables. No es poden separar. En cas contrari, la realitat es manipula i tergiversa. Aquesta és la grandesa d’un diari que ha d’avançar pel carril central de la societat catalana. No ens toca a nosaltres repetir una vegada i una altra que l’objectiu és ser-hi. Tampoc podem pretendre rebaixar l’escuma dels debats que hi ha al carrer com si un diari fos un anivellador. Com si fos el xarop que s’administra als nens per abaixar-los la temperatura. La nostra societat no necessita que ningú li digui el que ha de pensar, només li cal que algú li expliqui i li analitzi què està passant. Ella, tota sola, en traurà les conseqüències. Si us plau, no menystinguem els nostres lectors.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides