Tania Sánchez és imputada per prevaricació i malversació

Per adjudicar contractes a una cooperativa administrada pel seu germà
Tania Sánchez
Tania Sánchez

L’exdiputada d’IU i promotora de Convocatòria per Madrid, Tania Sánchez, haurà de declarar el 23 de juny com a imputada pels delictes de prevaricació, tràfic d’influències i malversació pels contractes adjudicats al seu germà a l’Ajuntament de Rivas quan era regidora.

La denuncia que va interposar el PP també s’estén al pare de Sánchez, actual regidor d’esports a Rivas. Se’ls acusa de participar en un “entramat criminal continuat en el temps” per “beneficiar amics i familiars”. Segons la demanda, els acusats van participar en “l’adjudicació sistemàtica de contractes públics” per beneficiar Aúpa, la cooperativa en la qual alguns d’ells “tenien interessos”, sent el germà de Tania, Héctor Sánchez, l’administrador únic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides