Amb quina periodista catalana festeja Íñigo Errejón?

errejon
errejon

Amb Glòria Mena Also, periodista de la Sexta, nascuda fa 29 anys a Amposta.

La periodista ampostina ha fet carrera a Madrid, on abans de treballar pels informatius de la Sexta, ho feia a la cadena SER, sempre a les seccions de política. Precisament, a la Sexta, Glòria Mena s’encarrega de cobrir l’actualitat de Podemos.

En digitals madrilenys s’apunta que Íñigo Errejón va deixar fa poc la seva parella dels últims cinc anys, Rita Mestre, que serà el braç dret de Manuela Carmena a l’Ajuntament de Madrid , i que ara se l’acostuma a veure amb la periodista Glòria Mena. Si més no, el seu compte de twitter està farcit de missatges d’Errejon.

Amb anterioritat, Glòria Mena havia sortit amb Alberto Garzón, el candidat a la presidència del govern d’Izquierda Unida. A la nova esquerra es desfermen les passions…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides