Bosch vol dur Colau més enllà del dret a decidir

La probable alcaldessa de Barcelona diu que "a diferència de CiU" dóna "ple suport al procés"
garcia tizon
garcia tizon

El cap de llista d’ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha declarat que no pensa formar part d’un Govern municipal encapçalat per Barcelona en Comú si aquesta confluència no va “un pas més enllà” de l’acceptació del dret a decidir. Bosch troba que necessita un pronunciament favorable al “procés nacional” per tenir prou complicitat per integrar-se en un Govern municipal liderat per Ada Colau. Tanmateix, l’alcaldable republicà ha descartat entrar en el “joc” d’una majoria de bloqueig que inclogués C’s o el PP, com havia apuntat l’alcalde en funcions, Xavier Trias.

Colau, per la seva part, ha expressat que “donem ple suport al procés” i ha assegurat que “no hi ha d’haver problemes” per assolir acords amb ERC i el PSC. “Nosaltres som un aliat real del procés, a diferència de CiU”, ha declarat Colau en una entrevista a TV3, on ha acusat CiU d’un “intent partidista d’instrumentalitzar el procés”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides