Comença la fuga de barons del PP

Alberto Fabra deixarà la presidència dels populars valencians el proper congrés
Barberà i Alberto Fabra
Barberà i Alberto Fabra

Alberto Fabra deixarà la presidència del PP valencià en el proper congrés que celebrarà el partit, previsiblement, a principi del proper any. El líder dels populars deixa aquest marge perquè es postulin candidats que aixequin una nau que després del 24-M va a la deriva.

Fabra no té successor. El País Valencià ha virat a l’esquerra i els populars han perdut l’ajuntament de les tres capitals.

Segons fons del partit consultades pel diari ‘El Mundo’, el president del PP, Mariano Rajoy, es comunica aquests dies amb els barons populars per conèixer quins plans té cadascun d’ells. Amb l’objectiu de mantenir el partit cohesionat, el dirigent, diu el diari, fa una aposta per mantenir la calma i obrir un període de reflexió. Però no descarta que després dels resultats de diumenge s’iniciï una fuga de barons en forma de dimissions anticipades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides