Mas utilitza l’ascens de Colau per advertir ERC

El president lamenta "la divisió del vot sobiranista"
artur mas
artur mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista concedida aquest dimarts a Catalunya Ràdio, ha advertit, en clara referència a ERC, que la divisió del vot sobiranista ha tingut com a resultat la victòria a Barcelona de la candidatura d’Ada Colau.

“La divisió del vot sobiranista Barcelona ha portat a que l’alcaldessa sigui una persona que no serà de CiU o ERC”, ha assenyalat.

Segons Mas, Barcelona en Comú és “una formació que no té ni data per decidir si s’hi suma al full de ruta sobiranista”, que “no s’ha mullat mai, quan se’ls ha preguntat pel tema sobiranista han tirat pilotes fora”.

“Amb Ada Colau, Barcelona no perdrà atractiu en 15 dies, però compte: tot el que es faci s’associa a Catalunya. Segons com s’actuï, les coses seran diferents”, ha pronosticat.

El 27-S
D’altra banda, el president ha supeditat, novament, la convocatòria d’eleccions el 27-S al compliment, per part d’ERC, dels acords que va signar la formació que lidera Oriol Junqueras amb CiU. “Estic convençut que els pactes es compliran”, ha dit.

A més, ha recordat als republicans que van voler llistes separades: “ERC no va voler de cap manera llistes conjuntes pel 27-S, i si hem d’anar per separat nosaltres anirem a guanyar”.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari