Quin director de diari de Barcelona ha estat acomiadat?

Captura de pantalla de Economía Digital
Captura de pantalla de Economía Digital

Xavier Salvador, director i accionista del diari electrònic Economía Digital (www.economiadigital.es), ha estat fulminat de les seves funcions per l’accionista majoritari i CEO de l’empresa editora, el també periodista Juan García. En el rerefons del conflicte sembla que hi ha una qüestió de gelos professionals, segons les fonts consultades per EL TRIANGLE. Darrerament, s’ha incorporat a la redacció d’Economía Digital el periodista Carles Quílez, exdirector d’Anàlisi de l’Oficina Antifrau. Les responsabilitats de Xavier Salvador han estat assumides per Manuel Manchón i Ismael García Villarejo, segons informa l’empresa editora. Dos advocats, en nom del director acomiadat i de l’empresa, s’han fet càrrec de les negociacions per tal de trobar una sortida al conflicte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides