Familiars d’encausats s’encadenen a Sant Jaume pels #3anysperprotestar

Assenyalen la "responsabilitat" del Govern en l'empresonament
acció encausades Parlament a la Generalitat
acció encausades Parlament a la Generalitat

Dues mares de les vuit persones les encausades i condemnades a tres anys de presó per l’acció de protesta al Parlament del 2011 s’han encadenat aquest divendres al matí a la plaça Sant Jaume davant el Palau de la Generalitat per assenyalar la “responsabilitat” del Govern en la condemna dels seus familiars.

A les 11:30 s’han encadenat a dues faroles davant la porta principal del Palau i, juntament amb altres familiars, han exhibit dues pancartes que deien: “A presó 3 anys per protestar” i “El Govern de la Generalitat empresones els nostres fills i filles. No ens fareu callar!”.

L’acció ha durat menys d’una hora, fins que els Mossos d’Esquadra han trencat les cadenes.

Després d’haver rebut les notificacions personals per l’ingrés a presó, les vuit condemnades resten a l’espera de la resolució de l’Audiència Nacional sobre la tramitació de la demanda d’indult. En els propers dies, aquest òrgan s’haurà de tornar a pronunciar sobre l’empresonament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides