Familiars d’encausats s’encadenen a Sant Jaume pels #3anysperprotestar

Assenyalen la "responsabilitat" del Govern en l'empresonament
acció encausades Parlament a la Generalitat
acció encausades Parlament a la Generalitat

Dues mares de les vuit persones les encausades i condemnades a tres anys de presó per l’acció de protesta al Parlament del 2011 s’han encadenat aquest divendres al matí a la plaça Sant Jaume davant el Palau de la Generalitat per assenyalar la “responsabilitat” del Govern en la condemna dels seus familiars.

A les 11:30 s’han encadenat a dues faroles davant la porta principal del Palau i, juntament amb altres familiars, han exhibit dues pancartes que deien: “A presó 3 anys per protestar” i “El Govern de la Generalitat empresones els nostres fills i filles. No ens fareu callar!”.

L’acció ha durat menys d’una hora, fins que els Mossos d’Esquadra han trencat les cadenes.

Després d’haver rebut les notificacions personals per l’ingrés a presó, les vuit condemnades resten a l’espera de la resolució de l’Audiència Nacional sobre la tramitació de la demanda d’indult. En els propers dies, aquest òrgan s’haurà de tornar a pronunciar sobre l’empresonament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.