Núñez segueix en semillibertat malgrat la revocació del tercer grau

L'expresident del Barça ha estat 38 dies a presó tot i la condemna de més de dos anys
josep lluis nuñez
josep lluis nuñez

Fa tres mesos que el jutge va revocar el règim de semillibertat que la Generalitat havia concedit a l’exconstructor i expresident del Barça, Josep Lluis Núñez i el seu fill. Però cap dels dos ha tornat ha estar privat de llibertat, i segueixen amb el tercer grau penitenciari i només acudeixen al centre obert de la Trinitat per dormir de dilluns a dijous, segons apunten fonts penitenciaries consultades pel diari ‘El País’.

Núñez va ser condemnat a dos anys i dos mesos de presó per subornar inspectors d’Hisenda. Després de dilatar el procés durant més de 15 anys amb la interposició de recursos, l’expresident i el seu fill van ingressar a Quatre Camins, el novembre de l’any passat. Per Nadal, tots dos ja tenien el tercer grau penitenciari atorgat per Justícia.

L’Audiència ha de confirmar si rebutja el darrer recurs presentat per la defensa i li revoca el tercer grau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides