Soraya va intentar censurar una entrevista al ‘petit Nicolás’

Les pressions de la vicepresidenta i del CNI no van aconseguir aturar la publicació a 'El Mundo'
pequeño nicolas
pequeño nicolas

El 24 de novembre passat, el diari ‘El Mundo’ va publica la primera entrega d’una entrevista en profunditat a Francisco Nicolás Gómez, el jove que suposadament havia col·laborat amb els serveis secrets espanyols i amb la cúpula del PP. Un dia després, el diari difonia una segona entrega de la conversa entre el jove i els periodistes, Eduardo Inda i Esteban Urreiztieta.

Des de Moncloa i el Centre Nacional d’Intel·ligència van intentar aturar la publicació de l’entrevista, que recollia frases com “la vicepresidenta del Govern era el meu contacte al Palau de la Moncloa”, “el CNI i la vicepresidenta em van encomanar parlar amb els Pujol per frenar el 9-N” o “Em volien matar civilment perquè sé massa i tinc material sensible”, segons ‘elconfidencialdigital‘.

La vicepresidenta del Govern, Sáenz de Santamaría, va trucar al president executiu d‘Unitat Editorial, Antonio Fernández-Galiano, per intentar, sense èxit, parar la publicació de l’entrevista. L’aleshores director, García-Abladillo, s’hi va negar i va acabar publicant-la.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides