La monja Lucía Caram fa campanya per Xavier Trias

Participa en un acte electoral amb l'alcalde de Barcelona i el president de la Generalitat en el qual s'ha explicat l'obra de govern en matèria social
caram mas trias
caram mas trias

L’alcalde Xavier Trias ha tret ‘el Cristo gros’ en processó, o el que és el mateix, passeja la monja Lucía Caram en campanya electoral perquè l’ajudi a obtenir vots aquest diumenge. Aquest matí, al Museu d’Història de la Ciutat, Lucía Caram ha participat en un acte polític, en format de conversa, amb l’alcalde Xavier Trias i amb el president Artur Mas que ha servit per explicar l’obra de govern de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat en matèria social d’aquests últims quatre anys.

L’alcalde Trias ha defensat la intervenció de l’empresa privada en el tercer sector. Fa uns dies, Lucía Caram es va reunir amb la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, perquè li expliqués l’actuació dela Generalitat per reduir la pobresa.

Encara que la conversa entre Artur Mas, Xavier Trias i Lucía Caram s’ha presentat com un acte públic, s’ha tractat d’un acte de campanya de l’alcalde de CiU que s’ha programat uns dies després que la monja dominica fos elegida catalana de l’any pels lectors d’El Periódico i que, en un tuit incendiari, piulés que Barcelona tindria un greu problema si guanya Ada Colau, la candidata a l’alcaldia de Barcelona en Comú.

La monja dominica no ha atacat cap altre candidat a l’alcaldia, només a Ada Colau, la principal rival electoral de Trias, però no ha donat cap explicació dels motius perquè creu que es generarà un “problema” si guanya la candidata de Barcelona en Comú, llista que aplega Procés Constituent, ICV-EUiA, Equo i Podem. De Colau, Caram va piular que era poc donada a “estendre la mà”, però sense argumentar-ho.

Caram explica que ha rebut una carta de la Nunciatura Apostòlica de Madrid que li demana guardar silenci i quedar-se més temps al convent de Santa Clara de Manresa, una advertència que la monja dominica atribueix a l’ambaixador del Vaticà a Espanya, Renzo Fratini, a sectors de la dreta i al mateix govern espanyol. En declaracions a RAC-1, Caram va posar nom a aquestes pressions: els ministres Jorge Fernández Díaz i Cristóbal Montoro; el vicesecretari general del PP, Carlos Floriano, i el portaveu parlamentari del grup popular, Rafael Hernando. El Ministeri d’Interior va difondre ahir un comunicat per desmentir-ho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides