Què fa laSexta que treu de polleguera el PSOE?

pedro sanchez murcia
pedro sanchez murcia

Emetre fragments de vídeos que evidencien que el líder del partit, Pedro Sánchez, ha anat repetit a ciutats d’arreu d’Espanya la mateixa història d’una noia amb la mateixa edat que viu a llocs diferents però que té el mateix problema.

Al principi parlava de Juana i després, molt sovint, de Valeria -algun cop de Verónica-, de 35 anys, la imaginària mare de la qual, explica de manera recurrent Sánchez, li feia cinc cèntims de la precària situació laboral de la imaginària filla.

Alguns digitals madrilenys, que citen fonts d’Atresmedia, expliquen que l’equip del líder del PSOE, emprenyat, ha demanat a laSexta que es retiri el vídeo del programa El Objetivo que deixava en evidència Sánchez.

En comptes d’això, la peça s’ha tornat a emetre en altres espais del mateix canal, com el debat Al Rojo Vivo, i Pedro Sánchez ha esdevingut la diana de les conyes aquesta setmana a la capital espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides