Més de 300 personalitats signen per l’alcaldable Ada Colau

El manifest de suport a Barcelona en Comú rep una munió d'adhesions d'intel·lectuals progressistes
ada colau
ada colau

“Com a ciutadans i ciutadanes volem expressar el nostre suport a la candidatura de Barcelona en Comú, encapçalada per Ada Colau, qui volem que sigui la primera alcaldessa de Barcelona. Volem guanyar Barcelona, amb la gent i per a la gent”. Així comença el manifest signat per més de 300 personalitats de Catalunya i arreu que volen “que Barcelona sigui un referent internacional com a ciutat justa i solidària“, fita que pretenen assolir amb un Ajuntament “que governi obeint al servei dels ciutadans i ciutadanes” i “protegeixi la gent davant dels poderosos i dels lobbies“.

Entre els signants hi ha, a més dels números dos i tres de la llista de Barcelona en Comú, Gerardo Pisarello i Laia Ortiz, els músics Santiago Auserón, Nacho Vegas i Lídia Pujol, els actors Enric Majó, Juan Diego Botto i Alberto San Juan, el cineasta Manuel Huerga i el dissenyador Javier Mariscal.

A més, dónen suport a Ada Colau l’urbanista Jordi Borja, l’editor Xavier Folch, l’exfiscal en cap José María Mena, els historiadors Borja de Riquer i Anna Sallés, polítics com l’exconseller de Justícia Josep Maria Vallès i l’eurodiputada Ska Keller, i destacades figures internacionals com el lingüista Noam Chomsky i el filòsof Slavoj Zizek.

Molts dels signants del manifest són importants exponents del món acadèmic: hi ha els catedràtics Manuel Castells, Joan Queralt, Joan Botella i Joan Ramon Laporte (fill, per cert, del primer conseller de Salut de Jordi Pujol), entre molts altres.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari