Més de 300 personalitats signen per l’alcaldable Ada Colau

El manifest de suport a Barcelona en Comú rep una munió d'adhesions d'intel·lectuals progressistes
ada colau
ada colau

“Com a ciutadans i ciutadanes volem expressar el nostre suport a la candidatura de Barcelona en Comú, encapçalada per Ada Colau, qui volem que sigui la primera alcaldessa de Barcelona. Volem guanyar Barcelona, amb la gent i per a la gent”. Així comença el manifest signat per més de 300 personalitats de Catalunya i arreu que volen “que Barcelona sigui un referent internacional com a ciutat justa i solidària“, fita que pretenen assolir amb un Ajuntament “que governi obeint al servei dels ciutadans i ciutadanes” i “protegeixi la gent davant dels poderosos i dels lobbies“.

Entre els signants hi ha, a més dels números dos i tres de la llista de Barcelona en Comú, Gerardo Pisarello i Laia Ortiz, els músics Santiago Auserón, Nacho Vegas i Lídia Pujol, els actors Enric Majó, Juan Diego Botto i Alberto San Juan, el cineasta Manuel Huerga i el dissenyador Javier Mariscal.

A més, dónen suport a Ada Colau l’urbanista Jordi Borja, l’editor Xavier Folch, l’exfiscal en cap José María Mena, els historiadors Borja de Riquer i Anna Sallés, polítics com l’exconseller de Justícia Josep Maria Vallès i l’eurodiputada Ska Keller, i destacades figures internacionals com el lingüista Noam Chomsky i el filòsof Slavoj Zizek.

Molts dels signants del manifest són importants exponents del món acadèmic: hi ha els catedràtics Manuel Castells, Joan Queralt, Joan Botella i Joan Ramon Laporte (fill, per cert, del primer conseller de Salut de Jordi Pujol), entre molts altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides