Com ha ‘premiat’ el Govern unes xerrades sobre el TTIP?

No al TTIP
No al TTIP

La secretaria d’Estat per a la Cooperació Internacional concedeix subvencions a les fundacions dels partits polítics en funció de la qualitat de les propostes i del nombre d’escons. Sabino Arana Fundazioa, del PNB, ha rebut 27 punts sobre 100, la més baixa de totes les propostes, per realitzar unes xerrades a Bilbao sobre el Tractat de Lliure Comerç entre la UE i els EUA, per les quals rebrà 6.750 euros de l’Estat.

La Catdem, de CDC, obté 64 punts, i 28.620 euros per un estudi sobre Islam i democràcia. I la FAES, tenint en compte la majoria absoluta del PP, rebrà 200.000 euros per un programa per a la promoció de reformes polítiques i econòmiques a països en desenvolupament que ha obtingut 67 punts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides