PP i PSOE es mengen el pastís de les subvencions a les fundacions dels partits

La FAES s'endú més de mig milió d'euros
Aznar, FAES
Aznar, FAES

El BOE recull aquest dimecres el repartiment dels 900.000 euros en subvencions que concedeix Cooperació Internacional a les fundacions vinculades a partits polítics perquè “executin activitats relacionades amb la promoció de la democràcia i la consolidació dels sistemes de partits polítics”. La FAES, del PP; s’endú més de mig milió d’euros. La Pablo Iglesias, del PSOE, 268.000.

La resta es reparteixen les engrunes: Catdem, de Convergència, 29.000, Fundació l’Alternativa, d’EU, poc més de 2.000 euros.

La web elBOEnuestrodecadadía explica que el barem per atorgar les subvencions depèn d’una puntuació en funció de la qualitat de les propostes que fan les fundacions i del nombre d’escons dels partits, però l’avaluació d’aquesta qualitat no és pública, només el resultat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides