La cap de premsa de la Diputació no té titulació universitària

Per estalviar el tràmit al Ple va ser nomenada "eventual de confiança" pel president de l'ens
Salvador Esteve
Salvador Esteve

Mónica Fulquet Tenasel, antiga cap de premsa de l’Ajuntament de Martorell, d’on era alcalde l’actual president de la Diputació convergent de Barcelona, Salvador Esteve, és l’actual Cap de Gabinet de l’ens supramunicipal sense tenir estudis universitaris reconeguts, segons publica Catalunyapres.cat.

Va començar amb un càrrec de confiança com a assessora, i al 2011 la van nomenar Cap de premsa i comunicació de la Diputació. Un càrrec d’Alta direcció aprovat sense passar pel Ple i sense complir el requisit legal de tenir estudis universitaris.

El 25 d’abril de 2013, per complir amb els requisits legals i perquè el tràmit no hagués de passar pel Ple, la van nomenar “eventual de confiança” perquè el seu nomenament depengués directament d’Esteve. Fulquet cobra més de 86.000 euros pel càrrec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides