La ‘número dos’ d’Antifrau tenia un sou inflat a còpia de dietes

Maite Masià va fregar els 70.000 euros per aquest concepte en la seva etapa a l'ICAEN
maite masia video
maite masia video

L’actual directora adjunta de l’Oficina Antifrau, Maite Masià, va cobrar gairebé 70.000 euros en dietes en la seva etapa com a directora de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) i en dos dels quatre anys al capdavant d’aquest organisme va fregar els 100.000 euros de salari total amb la suma de complements com aquests, publica El Mundo.

Segons la mateixa informació, Masià va poder engreixar el seu salari brut, superior als 70.000 euros, perquè pertanyia a diversos consells d’administració d’ens vinculats a la Generalitat de Catalunya i perquè va carregar despeses per “atencions protocol·làries” a l’erari públic.

Dades del portal de transparència de la Generalitat referides pel mateix diari indiquen que Masià va percebre com a quantitats complementàries màximes 23.656 i 22.745 euros els anys 2013 i 2014, mentre que Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, rebia 11.477 pel mateix concepte.

Aquestes retribucions van engreixar les nòmines de Masià per sobre dels 98.000 euros el 2013 i per sobre dels 94.000 el 2014. Masià, a més, va cobrar 8.615 anuals en concepte de despeses de protocol i representació, així com 6.134 euros el 2014 per “quilometratge i desplaçaments”.

El seu retorn a Antifrau va ser controvertit perquè s’havia vist esquitxada -mai imputada- en el cas de les ITV. En concret, consten en el sumari del cas converses telefòniques comprometedores de l’actual número dos d’Antifrau amb l’empresari Sergi Alsina, amic íntim d’Oriol Pujol i suposat cervell de la trama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides