Teresa Forcades vol ser candidata a la presidència de la Generalitat

La monja i metgessa planteja als membres de Procés Constituent la seva aspiració
Teresa Forcades
Teresa Forcades

Encara és una proposta a debatre en el si de Procés Constituent, però Teresa Forcades ha plantejat als membres d’aquesta plataforma que encapçala la seva intenció de presentar-se com a candidata en les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 27 de setembre.

Segons explica a la carta que ha remès als membres de la plataforma, Forcades vol liderar una candidatura de confluència que aplegui Podem, la CUP i ICV‐EUiA, i per fer-ho té previst demanar un permís al seu monestir per deixar de ser monja temporalment.

La falta d’un candidat per a la nostra proposta de candidatura unitària ha estat una de les debilitats que hem tingut des de l’inici i que ara podem corregir”, diu Forcades. “Jo no m’imagino una campanya orientada a ‘fer fora el Mas‘ sinó a ‘construir la República del 99%“, planteja.

Actualment, Procés Constituent dóna suport, com a integrant de la candidatura de Barcelona en Comú, l’alcaldable Ada Colau, que segons les enquestes és l’única candidata que disputa el triomf a la capital catalana a l’actual alcalde, Xavier Trias.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.