Teresa Forcades vol ser candidata a la presidència de la Generalitat

La monja i metgessa planteja als membres de Procés Constituent la seva aspiració
Teresa Forcades
Teresa Forcades

Encara és una proposta a debatre en el si de Procés Constituent, però Teresa Forcades ha plantejat als membres d’aquesta plataforma que encapçala la seva intenció de presentar-se com a candidata en les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 27 de setembre.

Segons explica a la carta que ha remès als membres de la plataforma, Forcades vol liderar una candidatura de confluència que aplegui Podem, la CUP i ICV‐EUiA, i per fer-ho té previst demanar un permís al seu monestir per deixar de ser monja temporalment.

La falta d’un candidat per a la nostra proposta de candidatura unitària ha estat una de les debilitats que hem tingut des de l’inici i que ara podem corregir”, diu Forcades. “Jo no m’imagino una campanya orientada a ‘fer fora el Mas‘ sinó a ‘construir la República del 99%“, planteja.

Actualment, Procés Constituent dóna suport, com a integrant de la candidatura de Barcelona en Comú, l’alcaldable Ada Colau, que segons les enquestes és l’única candidata que disputa el triomf a la capital catalana a l’actual alcalde, Xavier Trias.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides