Denuncien Caixabank per cobrar comissions només a espanyols

Per treure diners dels seus caixers automàtics
Caixers de Caixabank
Caixers de Caixabank

L’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (Adicae) ha denunciat Caixabak al Banc d’Espanya, el Comissari de Serveis Financers, la Comissaria de Justícia i Consumidors i l’Autoritat Bancària Europea (EBA) per cobrar comissions a caixers només als usuaris espanyols, informa el diari ‘elEconomista‘.

Caixabak cobra dos euros de comissió cada vegada que algú que no té un compte obert a l’entitat retira efectiu d’algun dels seus caixers automàtics.

Adicae considera que CaixaBank “concorre en una flagrant vulneració del principi bàsic de no discriminació”. També vulnera, diuen, la directiva comunitària de comercialització a distància de serveis financers o el reglament sobre pagaments transfronterers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides