En el punt de mira de quin diari està Podemos?

pablo iglesias podemos
pablo iglesias podemos

‘El País’ publicava aquest dijous una entrevista a Juan Carlos Monedero en la qual l’exdirigent de Podemos criticava el líder del partit, Pablo Iglesias. “Fa dies que lloa el bipartidisme”, afirma la web prnoticias, que ha examinat els continguts de la secció de política del diari dels darrers dies per afirmar que ‘El País’ difon periòdicament una notícia crítica amb Podemos, des que va començar la campanya electoral. La web rebel·la una “ordre directa” de Moncloa al grup Prisa perquè “llenci tota l’artilleria” contra l’emergent formació durant les jornades que queden per a les municipals i les autonòmiques del 24 de maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides