Tres dies sense respondre emergències a la Catalunya central

La Regió central d'Emergències i el Parc de Bombers de Manresa, sense línies telefòniques
Sense títol
Sense títol

Ni la Regió d’Emergències de la zona centre de Catalunya, ni el Parc de Bombers de Manresa no tenen les línies telefòniques en funcionament des de diumenge passat, segons informen fonts d’aquest cos de funcionaris de la Generalitat. Tres dies sense telèfon, per una avaria en un repetidor. La vaga dels treballadors subcontractats per Movistar, que dóna cobertura a les línies de la Catalunya central, ha fet impossible, de moment, la reparació.

Les mateixes fonts alerten de les dificultats de comunicació pel sistema semidúplex de la xarxa d’emissores entre el control central dels Bombers de la Generalitat i el parc de Manresa, que dóna cobertura a 150.000 persones, precisament quan l’onada de calor toca de ple Catalunya i situa el pla Alfa, d’emergència per risc de focs forestals, a nivell 2 sobre 3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides