Quina és la “temptació” política del conseller Homs?

homs riu
homs riu

El conseller de la Presidència de la Generalitat ha explicat, somrient, durant la seva compareixença posterior a la reunió d’aquest dimarts del Consell Executiu, que “em moro de ganes de comentar això, allò, lo de més enllà”, amb relació a l’intercanvi de declaracions en campanya electoral.

Francesc Homs ha afegit que, com a portaveu del Govern, “haig de…” -fent el gest de la cremallera a la boca- “perquè, si no, no tindria aturador, això”.

“Em sembla que no em correspon”, ha concretat, sobre el seu acte de contenció i la “temptació” de participar en la gresca dialèctica, i ha afegit, preguntat per les paraules de dedicades per Pablo Iglesias a Artur Mas -“gentussa”- que si no respon “no serà per ganes”.

“Si tinc espai els vespres quan faig més de dirigent de Convergència ja diré el que hagi de dir”, ha declarat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides