Quina ciutat espanyola lidera el rànquing de desigualtat econòmica?

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Barcelona

Espanya és el segon país europeu amb més desigualtat econòmica entre els seus ciutadans. Dues ciutats: Barcelona i Madrid, per aquest ordre, se situen al capdavant de la diferència de poder adquisitiu entre rics i pobres. Les que menys desigualtats tenen són les tres capitals de província basques, segons un informe d’Intermón Oxfam publicat al gener.

El diari ‘La Marea‘ se n’ha fet ressò per afegir, amb dades de l’Ajuntament de finals de l’any passat, que a Barcelona les rendes mitges han passat de representar el 58% de la població al 44% durant la crisi. La renda per càpita de Sant Gervasi és de 30.020 euros l’any, pels 10.540 de Nou Barris, on els seus veïns tenen una esperança de vida tres anys menor que els seus conciutadans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides