Ada Colau rasca a la perifèria

La candidata de BComú obté el suport dels veïns de Ciutat Meridiana
Ada Colau a Ciutat Meridiana
Ada Colau a Ciutat Meridiana

“Sóc veí, però no oblido que sóc immigrant. Què en penses de la immigració, per ajudar-me a decidir a qui he de votar”, ha preguntat a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, aquest dimarts, un veí de Ciutat Meridiana d’origen estranger. “Les persones que han migrat dels seus països són ciutadans de primera, no hi ha diferències, tots els veïns, tan si porten molt temps o poc vivint al barri s’han de sentir veïns de la ciutat. Hem de garantir els mateixos drets per a tot el món”, ha replicat Colau. “I sobre el tema dels desnonaments i dels bancs dolents?”, ha qüestionat el veí. “Convocar els bancs públicament per obligar-los a cedir els habitatges buits a les persones que pateixen risc d’exclusió. I si no ho fan, multar-los. No pot ser que la ciutadania faci allò que pertoca a les institucions”, ha respost Colau, en el moment que el veí es treia el DNI de la cartera i li deia: “Doncs compta amb el meu vot!”. “I amb el meu!”, s’han afegit altres persones que han presenciat la trobada.

En un míting al barri perifèric barceloní de Ciutat Meridiana, l’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha assegurat que “durant els dos primers anys de mandat invertirem 120 milions d’euros en Plans Integrals de Barri que es duran a terme en 12 barris prioritaris“, que BComú ha identificat fruit d’un mapeig en què s’han creuat dades de pobresa, atur, inversió per habitant, així com taxes d’envelliment, dependència, o dèficits urbanístics, tant en l’espai públic com en l’estat dels habitatges.

Segons ha explicat l’alcaldable, BComú situarà la prioritat inversora, amb un promig de 10 milions per a cadascun, en sis barris de Nou Barris (Ciutat Meridiana, Verdum, Roquetes, Can Peguera, La Guineueta, Turó de la Peira), dos de Sant Andreu (Trinitat Vella i Bon Pastor), dos de Sant Martí (Verneda-La Pau i Besòs-Maresme) i dos a Sants-Montjuïc (La Marina-Zona Franca i la Bordeta).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides