Trias és el Monago català

L'alcaldable convergent amaga en campanya la marca del seu partit, com fa el president d'Extremadura amb el PP
trias campanya 2015
trias campanya 2015

Xavier Trias aspira a repetir com a alcalde de Barcelona en les eleccions municipals del 24 de maig i, per aconseguir-ho, desplega una posada en escena amb tret significatiu: amaga en molts casos les sigles i el logo de Convergència i Unió. La marca CiU.

No és una omissió absoluta -el logo de CiU figura en alguns espais marginals de la seva propaganda-, però en el material gràfic destaquen, sobretot, les ulleres de pasta com a distintiu de la marca personal de l’alcaldable convergent i el lema “Trias l’alcalde de tots”.

La manera triada per Trias per promocionar la seva candidatura té un destacat exponent en una de les figures de la política espanyola més crítiques amb CiU: el president extremeny José Antonio Monago. El candidat del PP a la Junta de Extremadura fa temps que nodreix la seva marca personal al marge el partit i s’ha desmarcat ometent els colors, les sigles i la imatge de marca del PP en més d’una promoció de la seva campanya per la reelecció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides