El diputat de CiU Xavier Crespo deixa l’acta de diputat al Parlament

Serà jutjat el 3 de juny
xavier crespo
xavier crespo

Xavier Crespo, diputat de CiU al Parlament de Catalunya i exalcalde de Lloret de Mar, ha anunciat aquest dimarts que abandona l’acta de diputat al Parlament, després de l’obertura del judici oral en contra seu. Crespo seurà a la banqueta dels acusats el 3 de juny en un judici que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya preveu que es desenvolupi fins al 15 de juny.

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita dos anys i mig de presó per a Crespo, acusat de delictes de suborn i blanqueig de capitals per haver beneficiat, suposadament, Andrei Petrov, un empresari amb vincles amb la màfia russa.

La situació d’aquest diputat convergent és insostenible, particularment arran de l’obertura d’aquest judici oral i de l’esclat de l’escàndol de la Banca Privada d’Andorra (BPA), entitat acusada pel Tresor dels EUA de col·laborar en el blanqueig de diners procedents d’activitats criminals, moviments amb els quals es relaciona Petrov.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides